Wat wij doen

Straatwerk

Straatwerk

Sommige mensen wonen in verlaten gebouwen, anderen wonen in parken of bossen in een huisje wat gemaakt is van hout, zeil en doeken. Twee-Wekelijks worden deze mensen opgezocht, krijgen ze een voedselpakket, dekens en andere dingen die nodig zijn en waar we mee kunnen helpen. Ook hier is het sociale contact, onvoorwaardelijke liefde en relatie opbouwen de basis voor alles, zo ook het delen van het evangelie, met hun praten daarover en samen bidden.

Korall Church, Straatwerk en de inloopochtenden

Korall Church, Straatwerk en de inloopochtenden met de daklozen zijn zoveel meer dan samenkomsten, eten en wat te drinken. Schone kleren, luisteren, bemoedigen, bidden, wonden verbinden, helpen met ziekenhuisopname en medicijnen, een spelletje spelen, het zijn alle dingen bij elkaar die maken dat we een relatie hebben en opbouwen met deze mensen. Hun harten veranderen, eigenwaarde groeit en “wonden” genezen al kost dat tijd, maar stukje bij stukje zorgt dat ervoor dat ze in hun leven andere keuzes willen gaan maken. Hoe bijzonder en mooi is het dat we dat zien gebeuren, er deel van mogen zijn en het allemaal begint en eindigt met onvoorwaardelijk liefhebben.

Doneren

Wil jij een bijdragen leveren? Dat kan! Doneer via onze donatie pagina. Door dit project financieel te ondersteunen wordt jij onderdeel van wat er gedaan wordt en stel je ons in staat om veel mensen te bereiken en te helpen.