Over ons

Embrace is ontstaan vanuit twee harten die leven om God te dienen. Alle hulp wordt geboden vanuit een Christelijke identiteit, maar hulp wordt geboden aan iedereen die hulp nodig heeft.

Missie & Visie

Ieder mens verdiend geliefd te zijn. Hierdoor zijn wij ooit begonnen vanuit een christelijke identiteit. De allerarmste bevolking van Hongarije verdient ook een mooi leven.

Wij bieden praktische hulp en oplossingsgerichte begeleiding. Hiermee brengen we de mensen terug naar het punt zelfredzaamheid. Dit doen wij door middel van verschillende projecten.

Michel en Janet

Wij, Michel en Janet zijn in 2015 uitgezonden naar Hongarije door Evangelische Gemeente Rafael Goes. Wij zijn hierheen gegaan omdat we ons geroepen voelen door God en zetten ons in voor de allerarmsten van Hongarije, onder de paraplu van Stichting Embrace.

Handelingen 20:24

“Ik hecht echter niet de minste waarde aan het behoud van mijn leven, als ik mijn levenstaak maar kan voltooien en de opdracht uitvoeren die ik van de Heer Jezus ontvangen heb: getuigen van het evangelie van God’s genade”

Jesaja 61:2-3

“Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft Hij mij gezonden, om aan verslagen harten hoop te bieden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan geketenden hun bevrijding.”

Plaats hier de titel van de pagina

Plaats hier de intro tekst

Donaties

Verschillende donaties zijn erg belangerijk voor Stichting Embrace. Wij zijn een organisatie die zijn werk kan uitvoeren door o.a. giften, maar ook door spullen.

Online donatie

Alle giften worden gebruikt om het werk en de visie van Embrace te verwezenlijken. Door ons financieel te steunen stel je ons in staat om veel mensen te bereiken en helpen.

Lees meer

Spullen doneren

Door spullen te doneren kunnen we vele daklozen en arme mensen helpen. Hierdoor kunnen ze bv. weer een goede nachtrust hebben of in schone kleding lopen.

Lees meer