Wat wij doen

Groepsreizen

Groepsreizen

Zin in een bijzondere ervaring?!

Jaarlijks worden er meerdere groepen van wisselende grote en samenstelling ontvangen die komen helpen. Elke groep en elke reis wordt gemaakt op maat en in continu overleg met elkaar. Groepsreizen zorgen voor een bewustwording aan beide zeiden. Voor de deelnemers is er het bewust worden van de eigen rijkdom aan de ene kant en de armoede en problematiek aan de andere kant. Hiernaast wordt ook de ervaring opgedaan van een andere cultuur met de eigen waarden, normen en omgangsvormen.

De mensen die de hulp ontvangen zien aan de manier van doen en laten van de groepen hoe helpen vanuit onvoorwaardelijke liefde en gelijkwaardigheid eruit ziet. Ze ervaren en beseffen dat er wel degelijk mensen om hen geven en dat ze van waarde zijn. Belangrijk en zo bijzonder om dit allemaal ‘uit te kunnen delen’ in een reis.

Groepsreis als gezin ervaren?

Wil jij een groepsreis als gezin of individu? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op.

Doneren

Wil jij een bijdragen leveren? Dat kan! Doneer via onze donatie pagina. Door dit project financieel te ondersteunen wordt jij onderdeel van wat er gedaan wordt en stel je ons in staat om veel mensen te bereiken en te helpen.