Wat wij doen

Inloopochtenden

Inloopochtenden

Wekelijks wordt op 2 locaties in Boedapest een inloopochtend georganiseerd. De mensen die hier worden ontmoet zijn daklozen, ouderen en eenzamen.  Tijdens deze ochtenden staat het sociale contact en een vertrouwensband opbouwen centraal. Onder het genot van wat te drinken en te eten is er tijd om wat te praten, bidden, zingen een potje schaak of waar maar juist de behoefte naar is op dat moment. Uitgifte van o.a. kleding vindt ook zo nodig plaats.

Korall Church, Straatwerk en de inloopochtenden

Korall Church, Straatwerk en de inloopochtenden met de daklozen zijn zoveel meer dan samenkomsten, eten en wat te drinken. Schone kleren, luisteren, bemoedigen, bidden, wonden verbinden, helpen met ziekenhuisopname en medicijnen, een spelletje spelen, het zijn alle dingen bij elkaar die maken dat we een relatie hebben en opbouwen met deze mensen. Hun harten veranderen, eigenwaarde groeit en “wonden” genezen al kost dat tijd, maar stukje bij stukje zorgt dat ervoor dat ze in hun leven andere keuzes willen gaan maken. Hoe bijzonder en mooi is het dat we dat zien gebeuren, er deel van mogen zijn en het allemaal begint en eindigt met onvoorwaardelijk liefhebben.

Doneren

Wil jij een bijdragen leveren? Dat kan! Doneer via onze donatie pagina. Door dit project financieel te ondersteunen wordt jij onderdeel van wat er gedaan wordt en stel je ons in staat om veel mensen te bereiken en te helpen.