Groepsreizen

Jaarlijks worden er meerdere groepen van wisselende grote en samenstelling ontvangen die komen helpen om het vele werk (dat er ligt) uit te voeren. Elke groep en elke reis wordt gemaakt op maat en in continu overleg met elkaar. We bereiken hiermee o.a. een bewustwording aan beide zeiden.

Wil jij mee op groepsreis?

Jaarlijks worden er meerdere groepen van wisselende grote en samenstelling ontvangen die komen helpen om het vele werk (dat er ligt) uit te voeren. Elke groep en elke reis wordt gemaakt op maat en in continu overleg met elkaar. We bereiken hiermee o.a. een bewustwording aan beide zeiden. Aan de ene kant het bewust worden van de eigen rijkdom aan de ene kant en de armoede en problematiek aan de andere kant. Voor de ontvangers van de hulp is het besef en de ervaring dat er wel degelijk mensen zijn die om hen geven en dat ze van waarde zijn.

Donaties

Verschillende donaties zijn erg belangerijk voor Stichting Embrace. Wij zijn een organisatie die zijn werk kan uitvoeren door o.a. giften, maar ook door spullen.

Online donatie

Alle giften worden gebruikt om het werk en de visie van Embrace te verwezenlijken. Door ons financieel te steunen stel je ons in staat om veel mensen te bereiken en helpen.

Lees meer

Spullen doneren

Door spullen te doneren kunnen we vele daklozen en arme mensen helpen. Hierdoor kunnen ze bv. weer een goede nachtrust hebben of in schone kleding lopen.

Lees meer