Over ons

Embrace is ontstaan vanuit twee harten die leven om God te dienen.

Handelingen 20:24

“Ik hecht echter niet de minste waarde aan het behoud van mijn leven, als ik mijn levenstaak maar kan voltooien en de opdracht uitvoeren die ik van de Heer Jezus ontvangen heb: getuigen van het evangelie van God’s genade”

Jesaja 61:2-3 

“Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft Hij mij gezonden, om aan verslagen harten hoop te bieden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan geketenden hun bevrijding.”  

Michel en Janet van Boxtel zijn getrouwd en hebben twee kinderen: Jonatan (2003) en Elisa (2007). Ze zijn lid van Evangelische gemeente Rafaël Goes. In Nederland zijn ze allebei werkzaam geweest in de verslavingszorg. Afgelopen jaren is hun passie voor daklozen ontstaan doordat Michel vanwege zijn werk in Hongarije kwam. Daar zag hij de erbarmelijke situatie van o.a. veel dak- en thuislozen. Beiden hebben ze zich hierin verder verdiept en contact gelegd met een Hongaarse hulpverleningsorganisatie.

De werkzaamheden die de familie van Boxtel uitvoert in Hongarije kunt u lezen onder Projecten. Zomer 2015 zijn ze verhuist naar Hongarije om alle werkzaamheden van Stichting Embrace beter en effectiever uit te kunnen voeren.

Wilt u hen en hun werkzaamheden volgen lees dan regelmatig ons Blog, een echte aanrader!