Rechtstreekse hulp aan de allerarmste bevolking van Hongarije

Stichting Embrace is een non-profit organisatie die zich inzet voor de allerarmste bevolking van Hongarije.

Het begon met een passie voor de Daklozen op de straat in Boedapest, maar inmiddels is de hulp uitgebreid en heeft Stichting Embrace verschillende projecten in verschillende delen van Hongarije.

Het werk van Stichting Embrace is mede mogelijk door de inzet van vrijwilligers binnen Embrace. Ook wordt er zoveel mogelijk samengewerkt met de plaatselijke bevolking en een Hongaars Christelijke Hulp Organisatie.

Voor meer informatie over de Hongaarse bevolking en de problematiek kijk op; Bevolking Hongarije.

Wilt u graag meer weten over ons werk in Hongarije?

Wij komen graag bij u langs om erover te vertellen en u te laten weten hoe u een deel van dit werk kunt worden!